Vær med

VOC har i mere end 50 år dannet ramme som socialt mødested og samlingspunkt for seniorer og pensionister med hang til nysgerrighed, engagement og fællesskab. I gamle dage stod VOC for "Valby Omsorgs Center". I dag er O'et i Omsorg byttet ud med Oplevelser. Vi tror nemlig på, at det, der giver livet værdi, er de bånd vi knytter til hinanden og alle de ting vi skaber, gør og oplever sammen.

Vi tror også på, at seniorlivet i dag - mere end nogensinde - giver mulighed for at sætte sine helt egne ressourcer, fortællinger, kompetencer, erfaringer og kreativitet i spil på nye måder – til stor gavn for både sig selv og andre. 

Vores mission i VOC er at skabe en ramme for netop dette. Huset er stort set brugerstyret, vi har et væld af aktiviteter, et fantastisk sammenhold medlemmer imellem - og altid plads til flere.

I VOC kan man det meste. Spørgsmålet er, hvad der inspirerer dig?

Tag et kig her på hjemmesiden, hvor du bl.a. kan læse mere om vores tilbud samt muligheder for at være frivillig eller aktivitetsansvarlig - eller kom ind forbi og sig hej inden for kontorets åbningstid.

Vi glæder os til at møde dig!