Opråber til Fredags Banko

Vi er en gruppe seniorer som nu i pænt mange år er mødtes fredag eftermiddag fra kl. 12.30 – 14.30. Vi spiller banko om små penge, drikker kaffe og hygger os. Vi mangler opråbere. Så synes du banko er hyggeligt og har du styr på tallene, så er det måske noget for dig, at bruge et par timer fredag eftermiddag på at råbe op for os. Du er ikke alene om jobbet, så du behøver ikke at kunne hver fredag. Vi laver en turnusplan for et halvt år ad gangen og kan bytte rundt undervejs. Så alt i alt er det et fleksibelt frivilligt job, i samvær med en flok bankoglade seniorer. Vi holder til i VOC Valby og mødes fast hver fredag, så hvis vi vagt din interesse, er du velkommen til at kigge forbi og evt. på en prøvegang. Du behøver ingen særlige forudsætninger, vi kan introducere dig til reglerne. En god klar stemme er en fordel men ikke en nødvendighed, da vi har mikrofon.

Vi glæder os til at hører fra dig .

Frivillig seniorfotograf - gerne glad amatør- søges

Kan du lide at fotografere og har du lyst til at være med til via dine billeder at skabe liv i vores seniorhus, så er det her frivilligjob måske lige noget for dig.

Vi søger frivillige, som vil være med til at dokumentere hverdagen i huset i form af billeder. Fotomaterialet vil vi bruge til vores nyhedsbreve og til at gøre vores hjemmeside nærværende og aktuel. Vi ønsker at vise vores hus som det levende sted det er, og mener at billeder er et godt og nødvendigt redskab i den forbindelse.

Som frivillig fotograf kommer du til at indgå i et team med andre frivillige, der arbejder med nyhedsbreve og hjemmeside og anden pr i huset.

Du har, alt efter interesse, mulighed for selv at komme med forslag til aktiviteter så som fotoudstillinger eller andet. Vi er et hus i udvikling og vi er åben over for nye ideer og initiativer.

VOC Valby er drevet som en selvejende organisation. Vi har som hovedfokus at afhjælpe ensomhed blandt ældre og fremme fællesskab og livsmod. Vi har et medlemsudvalg, der er med i udviklingen af huset. Medlemsudvalget og husets frivillige er vigtige i forhold til at skabe et hus, hvor fællesskab er i fokus.

Kl.9.30 hver morgen samles vi til fælles formiddagskaffe i cafeen.

Er du interesseret i at høre nærmere om dette frivillige job, så kontakt os på telefon 36 46 44 33, mail eller kom forbi hos os på kontoret

Nye ” kammerater” søges til praktisk team

Sidder hænderne som de skal og vil du gi’ en hånd med?

Vi er et lille hold seniorer/ mænd som søger nye frivillige kolleger til et praktisk team.

Vi er en del af VOC Valby. Vi går til hånde og laver små praktiske opgaver, som at hænge rullegardiner op, skifte pærer, slå græsset eller andre små nødvendige opgaver, som holder huset kørende.

Vi lægger vægt på kammeratskab og fællesskab og på at hjælpe hinanden med opgaverne. Der skal være tid til snak. Vi indgår i dagligdagen sammen med resten af huset og deltager bl.a.  i fælles morgenkaffe.

Er du interesseret i at høre nærmere, så kontakt os.